Често задавани въпроси

От къде могат да се закупят продуктите?

 В аптечната мрежа в цялата страна, дрогерии и диетични магазини. При липса на търсения от Вас продукт се обърнете към фармацевта и си поръчайте продукта. В нашия сайт ще откриете списък с аптеки и дрогерии, които предлагат продуктите.

Кога е най – добре да се приемат продуктите?

Ако няма изрични указания за начина и времето на приемане, се препъръчва прием 10 – 15 минути преди храна с чаша вода или билков чай. За част от продуктите има препоръчвани схеми на прием, които са указани в етикета или в брошурите. При необходимост се посъветвайте с Вашия лекар или се обърнете към някой от нашите консултанти.

По колко билкови продукта могат да се приемат едновременно?

Възможно е да се съчетават по 2, 3, 4 продукта в зависимост от наличните проблеми и необходимост.

Как да се съчетават продуктите?

Запознайте се с основните характеристики на продуктите, тяхното благоприятно въздействие върху здравето и на тази основа, в зависимост от Вашите необходимости и след евентуална консултация със специалист, съчетайте подходящо продуктите.


Колко дълго трябва и могат да се приемат продуктите?

За постигане на много добри резултати е необходимо продуктите да се приемат в оптималните препоръчвани дози, ежедневно и в период от минумум 45 – 60 дни. След пауза от 10 дни може да повторите същия курс при необходимост.


Подходящи ли са продуктите за деца?

Да, по-голямата част от продуктите са подходящи за деца, като някои от тях са разработени и в сиропна форма с тази цел, на пример Септилин. Ако даден продукт не е подходящ за деца, той има специални указания за това. Има и продукти, които са подходящи за деца като състав, но не и като вкус. Кофлет бонбони имат лютив вкус, а Шаванпраш има стипчив вкус.


Могат ли продуктите да се съчетават с други фито продукти или лекарствени средства?

Да, продуктите могат да се съчетават с фитопродукти и лекарствени средства, но е необходимо да се съобразят дозировките и указанията за другите препарати.


Форма за обратна връзка

Ако не откривате необходимата информация, моля попълнете нашата форма за обратна връзка и ние ще отговорим на вашите въпроси.